Resultado de imagen de icono telefono Llámanos ahora: +34 900 823 524

Cardiac Global Services requereix professors, comercials, tècnics... que promoguin el desenvolupament d'espais cardioprotegits, i que facin sentir a les persones properes a un desfibril·lador, així com als encarregats de decidir que producte agafar, la seguretat de saber que disposen tant de les eines com dels coneixements necessaris per ajudar a salvar una vida.

Si està interessat en alguna vacants enviï'ns la seva currículum a l'adreça de correu electrònic que apareix a cada àrea.

Vacants


- PROFESSOR EN SUPORT VITAL BÀSIC I ÚS DEL DESFIBRIL·LADOR (Acreditat per IES, CCR o SEMICYUC).


- TÈCNIC DESFIBRIL·LADOR PER A INSTAL·LACIONS I REPARACIONS.


- COMERCIAL / ASSESSOR DE VENDES PER A DIFERENTS REGIONS D'ESPANYA.Clàusula de confidencialitat

Informem les persones que enviïn el seu currículum per correu electrònic que les seves dades seran incorporades a un fitxer el responsable del qual és TECHNOLOGY 2050, S.L. i que seran tractats amb la finalitat de gestionar el procés de selecció de candidats de TECHNOLOGY 2050, S.L..

Si el candidat no desitja que el tractament de les seves dades es realitzi amb la finalitat indicada, o desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, haurà de dirigir-se per escrit al Departament de Recursos Humans de Global Cardiac Services (TECHNOLOGY 2050, S.L.). Enviant un correu a través del nostre formulari de contacte a la pàgina web.

© 2018 Global Cardiac Services - TECHNOLOGY 2050 SL